Verslag kampioenswedstrijd E2

Sporting Andijk E2 – BEP E2

Afgelopen zaterdag om 11.30 uur was het zover, de wedstrijd waarin onze toppers kampioen konden worden. Ze staat al zo hoog in de poule met 10 wedstrijden gespeeld, 9 gewonnen 1 gelijk. Dus vol vertrouwen gingen ze het veld op. Al in de eerste 5 minuten stond het al 4-0 voor. Je kon niet even wegdraaien want dan zat er alweer een bal in de korf!
Ze hadden continue balbezit en speelde goed over, de korf was van hen!
Na de eerste 4 doelpunten had Bradley een prachtige bal, helaas mis, daarna Tess ook fantastisch en bijna gescoord! Daley met een afstandsschot en raak! 5-0! Assist van Daley naar Tess en Tess haar eerste doelpunt is een feit, maar er volgen er nog veel meer! Daarna Daley weer gescoord 7-0, Bradley mooie bal, Jacky een mooie bal. Wat doen ze het goed zeg! Bentley en Jacky kwamen het team bijstaan vanuit de F1 en lieten ook even duidelijk zien wat ze konden. Het 8ste doelpunt kwam van Bentley en direct erna scoorde Jacky ook prachtig in de korf 9-0! Toen een mooie aanval nadat Tess de bal weg tikt van de tegenpartij gooit ‘m over naar Jacky, terug naar Tess, door naar Bradley en Bradley scoort! Mooie bal van Bentley, bijna gescoord. Tess een prachtige aanval, pakt de bal af en scoort bijna. Jacky greep weer haar kans en scoort nog een keer! En toen was het opnieuw de beurt aan Bradley, 3 keer achter elkaar gescoord 14-0! Na Bradley was het Daley die er even 3 achter elkaar in de korf schoot. Jazzley in de aanval en bijna raak. Nadat Daley weer 2 x scoorde volgende er een mooie aanval tussen Daley en Jazzley. Daley de bal naar Jazzley die in de buurt van de korf stond, Daley komt direct naar voren vangt de bal weer van Jazzley en schiet ‘m net tegen de korf. Maar direct daarna scoort Daley toch de 20-0. Jazzley mooie worp op de korf, mis. Daley pakt het over en scoort! Mooie worp van Bentley en gescoord, 22-0! Daarna was het weer de beurt van Daley en gooit er 3 in. Bradley een prachtige worp, helaas net mis op de rand. Daley weer gescoord, Jazzley bal op de rand en nog 2x scoort Daley voor er werd afgefloten, 28-0! Wat een doelpuntenparade.

De uitslag is bekend, deze toppers zijn vandaag kampioen geworden, met taart en medaille gaan ze allemaal trots naar huis!