Doe mee met de kledingruilbeurs

Wat doe je met de “oude” kleding? Meestal blijft het liggen en soms verkoop je eens wat, maar hoe leuk is het om de kleding een tweede kans te geven door ze door te schuiven naar een spelend lid van BEP?

Ruilbeurs

Wij, Marlies (scheidsrechter), Sonja (moeder van Anouk uit de C1) en Shirley (moeder van Teun uit de C1), zijn op het idee gekomen om een ruilbeurs te organiseren voor de leden van BEP. Hierdoor krijgen wedstrijdkleding, schoenen en trainingspakken waar kids uit zijn gegroeid een tweede kans. Ook tassen, bidons, etc. zijn welkom. De enige voorwaarde die wij hieraan stellen is dat het schoon is én heel. Pakken moeten samengebonden worden ingeleverd.

Deze week nog kleding inleveren

Afgelopen week hebben wij al het e.e.a. in ontvangst genomen, maar we willen méér! Daarom hebben we besloten dat er komende week ook nog kleding ingeleverd kan worden. Het inleveren kan nog op 21, 22 en 23 maart. Eén van ons komt het na de training ophalen bij de trainers.

Kom shoppen op 25 maart

Zaterdag 25 maart is het mogelijk om bij ons te komen shoppen. We stellen hier wel een maximum aan van 2 items per spelend lid. Wij hopen op een goede opkomst!

Groet,
Marlies, Sonja en Shirley