BEP E3 – DSO E2

Eva, Sien, Abel en Koen mogen beginnen aan de wedstrijd, ze hebben er zin in. We zien vele kansen in de eerste 6 minuten, maar hij mag er niet in. Koen maakt dan 1-0 na een mooi samenspel. Sien maakt 2-0, na een paar pogingen maakt Koen 3-0. Gwen is lekker uitgeslapen en mag samen Koen, Jente en Luna starten aan het tweede kwart. Mooi overspel van BEP! En daar komt een mooi doelpunt uit van Jente, zij maakt de 4-0. Ze hebben een lekker tempo en weten elkaar goed te vinden. Recht onder de korf maakt Koen de 5-0. En vlak daarop maakt Koen 6-0 met een schot van afstand. Prachtig tempospel en Jente maakt de 7-0. Sien, Abel, Luna en Eva starten na een korte rust aan het derde kwart. Dan is het even spannend bij de korf van de tegenstander, Luna onderschept hem en even later laat Eva ons schrikken door bijna te schieten bij de verkeerde korf.

We zien weer mooi snel samenspel van BEP. Helaas weet de tegenstander de korf te vinden en wordt het 7-1. Het blijft spannend en dan is het ineens rust. In het laatste kwart mogen Jente, Gwen, Koen en Sien starten. Beide partijen starten weer lekker fanatiek. Koen maakt er 8-1 van. Na een snel overspelen is het 9-1 door Koen. Ze houden de vaart erin en vangen goed af, blijven overspelen en zoeken naar een opening. BEP zit steeds goed tussen de tegenstander, toch weten ze wederom de korf te vinden en wordt het 9-2 Wat hebben we naar een heerlijke wedstrijd gekeken!

Sabrina Muis