Voortgang Grote Clubactie

Vorige week is deze actie weer van start gegaan. Een actie waar we al vanaf het begin aan mee doen met het doel om wat extra geld in de kas te kunnen storten. Alle jeugdleden (vanaf de B-jeugd)  verkopen loten voor de vereniging.

Ook de seniorenteams hebben loten ontvangen. Maar natuurlijk zijn er ook andere belangstellenden die BEP een warm hart toe dragen en de vereniging graag willen steunen door 1 of meerdere loten te kopen. Dat is natuurlijk mogelijk, er zijn loten aan de bar verkrijgbaar en ook op de JAV zijn loten verkrijgbaar.

Leden die alleen in de zaal spelen hoeven niet te treuren, ook zij krijgen hun kans als het zaalseizoen weer gaat beginnen. Vragen en/of opmerkingen over deze actie bij Tiny, tel. 424409, of bij Loes.

Inmiddels hebben alle jeugdleden (vanaf de B-jeugd) een envelop ontvangen met loten. De bedoeling is dat jullie deze zo snel mogelijk verkopen.  Verschillende jeugdleden hebben hun envelop met geld al ingeleverd. Ook zijn er al leden die meer loten gaan verkopen. Klasse jongens en meiden.

Je kunt het geld in de envelop inleveren aan de bar, bij jullie leider, bij het jeugdwedstrijdsecretariaat of bij Tiny, Loes, Kitty.

Eventuele vragen bij Tiny, telefoon 424409, of bij Loes.

Allemaal veel succes en alvast hartelijk bedankt voor de medewerking.  Dit geldt natuurlijk ook voor de leiders en de ouders.

Het lotenteam: Tiny, Loes, Kitty