Glow in the dark

Glow in the dark: midgetgolf en trampoline!

Vrijdagavond verzamelen 42 kinderen, vervoerd door de ouders, zich op ’t Kalf in Zaandam om even gezellig los te gaan op de trampolines en in een spookachtige omgeving met neon verlichting te midgetgolfen.

Er werden twee groepen gevormd om, om de beurt actief te zijn. De Ftjes, E’s en de D2 starten met het jumpen en de andere met golfen. Sommige golfers lekker lachend, valsspelend en niet zo serieus, sommige berekenend, op de grond liggend om de juiste lijnen voor de bal te vinden. Sommige jumpers maken salto’s alsof het niets is, andere twijfelen maar overwinnen uiteindelijk hun angst en zijn trost op zichzelf!  Limonade tussendoor, switchen van activiteit en na afloop een chippie in de auto.

Het was weer gezellig, fijn dat jullie er waren. Ouders bedankt voor de taxi ritjes.