Zaalseizoen, Herfstvakantie & Schoolkorfbaltoernooi

Het zaalseizoen komt eraan…..maar eerst herfstvakantie (van 21 t/m 27 oktober). Voor de meeste ploegen zit de Najaars veldcompetitie erop. De A1, C1 en B2 mogen nog op het veld de komende week.

Vanaf 4 november gaan we weer in de zaal trainen. In de herfstvakantie is er géén trainen, mits je trainer anders beslist.

Ná de herfstvakantie wordt er nog 1 week buiten getraind. We zijn de puzzel voor de trainingen in de zaal aan het maken en er is nog 1 ontbrekend stukje. Als deze gelegd is (we hopen deze week), zullen we de indeling op de website zetten. En ook in het volgende krantje natuurlijk.

De trainingsdagen en -tijden kunnen afwijken van de tijden op het veld, dus kijk goed wanneer en waar jouw ploeg moet trainen. We snappen dat het niet altijd heel handig is als je opeens op een andere dag of tijd moet trainen, maar in de zaal hebben we minder ruimte om met alle ploegen tegelijk te trainen.

We zijn hierbij afhankelijk van de tijden waarop wij zaalruimte beschikbaar hebben. Voor alle ploegen geldt dat ze zélf hun ballen bij zich houden tijdens het zaalseizoen! Neem jouw netje met ballen dus na de laatste veldtraining mee uit het clubhuis en spreek af wie de ballen bij zich houdt. In de zaal is géén mogelijkheid om de ballen op te slaan.

Het eerste competitieweekend is pas op 23 november. Tot die tijd zullen veel ploegen een oefenwedstrijd spelen. De tijden hiervan staan in het krantje.

Daarnaast is er op 9 november het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi, waarvoor de hulp van de spelers van de A, B en C ploegen hard nodig is. Zorg dat je er bij bent!

Jeugdcommissie kv BEP