ZKC A1- BEP A3

in de aanval beginnen Amber, Belana, Marijn en Lucas In de verdediging beginnen Lauren, Jiska, Luca en Rogier. We beginnen al snel. Van afstand scoort Marijn 0-1. ZKC probeert, maar in de rebound maakt Amber 0-2. Helaas Zkc scoort de 1-2. Het gaat een tijdje heen en weer. ZKC mist nog een vrije worp. Diverse aanvallen verder is het ZKC die gelijk maakt. 2-2 ZKC komt in het spel en maakt 3-2 Het wordt een beetje prijsschieten maar uiteindelijk maakt Marijn de 3-3.

De volgende aanval is ook met veel pogingen, maar Rogier maakt een geweldige doorloopbal en maakt 3-4. Het is rust. Lucas wisselt met Geraldo en Demi komt voor Laurens erin. Helaas opent ZKC de score 4-4. We krijgen nog een strafworp tegen maar die wordt gemist. Marijn houdt het hoofd koel en maakt in de hectiek 4-5. En hij herhaalt zijn trucje en het wordt 4-6. Maar ZKC zit ook niet stil en ze maken 5-6. En ook ZKC scoort nogmaals 6-6. ZKC buigt al alsof ze wereldkampioen zijn geworden. Maar gelukkig maakt Marijn weer de 6-7. ZKC scoort de 7-7. Het publiek wordt gek. Luca maakt gelukkig direct de 7-8. Jiska krijgt een strafworp mee, maar helaas ze mist. Het spel gaat verder. Luca en zijn tegenstander doen een leuk dan je maar Luca scoort wel de 7-9. Maar Amber doet ook mee en scoort de 7-10. We missen dan wel een vrije bal, Marijn moet 3x een rebound pakken maar de 3e is raak. 7-11.

We mogen van ZKC flink aanvallen en Rogier scoort nog de 7-12. In de laatste seconde maakt ZKC nog 8-12, maar daar is het eindsignaal. We hebben gewonnen en we zijn Kampioen. Dank je wel Monique voor het reserve zitten.

Belana