ZKC A1- BEP A3

in de aanval beginnen Amber, Belana, Marijn en Lucas In de verdediging beginnen Lauren, Jiska, Luca en Rogier. We beginnen al snel. Van afstand scoort Marijn 0-1. ZKC probeert, maar in de rebound maakt Amber 0-2. Helaas Zkc scoort de 1-2. Het gaat een tijdje heen en weer. ZKC mist nog een vrije worp. Diverse aanvallen verder is het ZKC die gelijk maakt. 2-2 ZKC komt in het spel en maakt 3-2 Het wordt een beetje prijsschieten maar uiteindelijk maakt Marijn de 3-3.

De volgende aanval is ook met veel pogingen, maar Rogier maakt een geweldige doorloopbal en maakt 3-4. Het is rust. Lucas wisselt met Geraldo en Demi komt voor Laurens erin. Helaas opent ZKC de score 4-4. We krijgen nog een strafworp tegen maar die wordt gemist. Marijn houdt het hoofd koel en maakt in de hectiek 4-5. En hij herhaalt zijn trucje en het wordt 4-6. Maar ZKC zit ook niet stil en ze maken 5-6. En ook ZKC scoort nogmaals 6-6. ZKC buigt al alsof ze wereldkampioen zijn geworden. Maar gelukkig maakt Marijn weer de 6-7. ZKC scoort de 7-7. Het publiek wordt gek. Luca maakt gelukkig direct de 7-8. Jiska krijgt een strafworp mee, maar helaas ze mist. Het spel gaat verder. Luca en zijn tegenstander doen een leuk dan je maar Luca scoort wel de 7-9. Maar Amber doet ook mee en scoort de 7-10. We missen dan wel een vrije bal, Marijn moet 3x een rebound pakken maar de 3e is raak. 7-11.

We mogen van ZKC flink aanvallen en Rogier scoort nog de 7-12. In de laatste seconde maakt ZKC nog 8-12, maar daar is het eindsignaal. We hebben gewonnen en we zijn Kampioen. Dank je wel Monique voor het reserve zitten.

Belana

BEP A3 – OKV A2

NAGEKOMEN VERSLAG 28 SEPTEMBER 2019) Het was een regenachtige dag met veel wind. Bep A3 speelt tegen OKV A2, de vorige wedstrijd was zwaar, maar we hadden deze wedstrijd wel gewonnen. Deze wedstrijd was toch iets anders: 0 – 1 OKV afstandsschot 0 – 2 OKV afstandsschot 0 – 3 OKV doorloper 0 – 4 OKV afstandsschot RUST 1 – 4 Rogier scoort een afstandsschot 1 – 5 OKV afstandsschot 1 – 6 OKV klein kansje 1 – 7 OKV afstandsschot 1 – 8 OKV doorloper

Helaas was dit niet de beste wedstrijd voor ons. Maar wij hebben nog steeds kans om kampioen te worden, en daar gaan we ook zeker voor!

Jiska, BEP A3