Prison Island ABC’s

Vrijdagavond om 18.00 reden we met 18 jeugdige Beppers richting Prison Island in Utrecht. Het was heel druk op de weg maarrrrr gelukkig de andere kant op. Daar aangekomen gingen alle jassen en spullen in een grote kist met slot. Vervolgens door de oude fabriek, via bruggen over de kartbanen heen en heel veel trappen op, naar de locatie van dit evenement. Drie etages met 37 verschillende cellen waarin je allerlei verschillende opdrachten binnen een bepaalde tijd moet uitvoeren.

Met een tag kan je  zelf bepalen welke cellen je betreedt en hoe vaak je die wilt doen. Er werden soepel vier groepen gevormd en ze begonnen aan de spellen. Wij ouders en organisatie namen in het Grand café een kopje koffie. Na ruim een uur gingen wij ook naar boven om een kijkje te nemen.

De Beppers vermaakten zich nog prima, de totale tijd van anderhalf uur werd tot de laatste minuut gebruikt. ‘Hoe lang  hebben we nog?’, 1 minuut… Taggen en hup nog snel een cel in. Na afloop samen naar de stand kijken, blijkt ‘Korfbal uit’, tag nr 16, ‘de kampioenen van de A3’, de  dagwinnaar  te zijn! Alle andere teams belangen in de top 26 ( van 74).

Daarna even gezellig wat drinken in het café, bij de auto nogmaals wat vocht met een chippie en weer terug naar Purmerend. Alle Beppers gaven aan dat het een geslaagd uitje was!

Hier enkele reacties:

Ik vond het erg gezellig en heel leuk om te doen. Het was aan het begin wel erg verwarrend hoe het allemaal werkte maar dat maakte het allemaal alleen maar leuker om uit te vogelen. Dat je zelf groepen mocht maken vond ik ‘een super goed idee’!  Nu konden wij nog meer leren samenwerken met mijn team, de A3. Alles samengevat was het erg leuk, ik zou zo nog een keer gaan! En al helemaal dat we hadden gewonnen. En zelfs op de eerste plaats van de dag waren geëindigd!.

Groetjes Beleana

Ik vond het escape room uitje heel erg leuk omdat je sportief, tacties en behendig moet zijn. Ook is het heel goed voor teambuil ding. Het feit dat we eerste werden hielp natuurlijk ook heel erg!! Kortom, super leuk, en voor herhaling vatbaar!

Groetjes Lauren

Wij, Lotte, Tom, Floortje en Jeroen, vonden het erg leuk en vooral leerzaam. Floortje had wat meer moeite met het onthouden van dingen. Lotte verpestte het spelletje met een tennisbal, Tom was alleen maar duizelig en Jeroen heeft de meeste punten  binnen gehaald. Wij willen de FeCo bedanken voor dit leuke uitje.

Ouders bedankt voor het vervoer!  Weinig foto’s want bijna alles was achter gesloten deuren…. Wij, van de FeCo blijven het leuk vinden om evenementen te organiseren als er dankbare reacties zijn vanuit de deelnemers!

Namens de FeCo, Irma en Patrick