Ploeg van de Week: team D1

Bij de wedstrijd BEP – Victum is de D1 “Ploeg van de Week”. Team D1 bestaat uit de volgende kanjers: Anne, Do, Jinte, Lieke, Sofie, Elin, Bjorn, Daan, Jens, Maurits, Tygo. Zij staan in hun competitie op de 2e plaats, achter TOP/Solar Compleet D2. De Trainer/coaches zijn Johan, Johan en Stephan.

De wedstrijd van BEP 1 begint om 19.40 uur. De D1 mag oplopen met de spelers bij de wedstrijd van Bep 1 en worden als team voorgesteld aan het publiek . Vooraf gaan zij op de foto, krijgen een handtekening van onze toppers, gaan mee inschieten en mogen natuurlijk hun spandoek geven die zij hebben gemaakt . Tussendoor word er even wat gedronken in de kantine. Als de wedstrijd van BEP 1 begint gaan we ze natuurlijk allemaal aanmoedigen!

Wij vragen de ploeg van de week om 18:20 uur aanwezig te zijn in BEP tenue en met jullie zaalschoenen aan.

In de hal worden jullie opgewacht door de meiden van de B1 en iemand van de jeugd commissie. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s ,oma’s, ooms en tantes zijn natuurlijk allemaal van harte uitgenodigd.