BEP Actie voor Activiteiten Jeugd

Afgelopen zaterdag was een speciale dag: een korfbalzaterdag op een schrikkeldag. Het FeCo team was klein op de tribune, het merendeel van de commissie zat beneden in de zaal op de bank of stond in het veld. Vandaar geen Frisbees door de zaal maar gewoon ouderwets de ‘Eindstand raden’ van de wedstrijd van het vlaggenschip van BEP. Best nog lastig in te schatten omdat de resultaten en het spel wisselend zijn en de uitwedstrijd tegen Synergo verloren was gegaan.

Tijd voor revanche en het was zeker belangrijk om te winnen om in de race te blijven voor kampioenschap. Want stel dat ZKV ergens punten laat liggen…. De tribune zat lekker vol en sommige waagde meerdere gokjes. Bij de bar was er ook iemand met vijf gokjes.

Tussendoor kwam nog een bekende Bepper met een eindstand. Maar hij moest op zijn beurt wachten. Er ontstond een plagerijtje, Marco vulde de stand in die Robert Jan eigenlijk wilde.

Lange tijd kwamen de doelpunten van BEP 1, maar Synergo kwam niet op gang. De wedstrijd ging de rust in met 13-7. Gelukkig werd er na de rust wel gescoord en was het spel aantrekkelijker. De stand werd door vele dicht benaderd maar uiteindelijk was het toch Marco van Veldhoven die met de ‘gewilde’ eindstand van Robert een prijs uit de Acti(on)e tas mocht uitzoeken. Hij nam een lekkere fles rode wijn mee naar huis.

Iedereen weer bedankt voor de bijdrage! Tot de volgend thuiswedstrijd.