BEP A2 – SWIFT A1

Bep A2 en Swift A1 moesten voor de tweede keer tegen elkaar in twee weken tijd. Bep had de eerste wedstrijd verloren en wilde graag revanche. BEP begon goed en kwam in het begin op 3-1 voorsprong door doelpunten van Jacky en Bart. Swift kwam echter weer op gelijke hoogte en toen was het 3-3. Jacky scoorde opnieuw, maar de Swift maakte daarna weer de gelijkmaker en kwam daarna zelfs op voorsprong. Bep domineerde aan het eind van de eerste helft en Pascal scoorde en Jacky maakte daarna haar vierde doelpunt van de wedstrijd, waardoor het aan het einde van de eerste helft 6-5 voor Bep stond.

Swift begon de tweede helft helaas goed en scoorde vrij snel twee keer. We kwamen echter weer terug dankzij twee doelpunten van Jacky en Anaïs. Helaas liep Swift daarna ver uit en kwamen we 9-12 achter te staan. Isabella scoorde de 10-12, maar Swift daarna ook nog een keer. De eindstand was hiermee 10-13.

Groeten van Max de Boer