Sponsoren van de Week

Hierbij de volgende drie Sponsoren van de Week:

 SPORT 2000
Winkels van lokale, zelfstandige ondernemers.
SPORT 2000 is een Europese sportwinkelformule met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De serviceorganisatie SPORT 2000 is onderdeel van ANWR-GARANT Nederland BV. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed en veelal ook diep sportfunctioneel assortiment, waarbij kleding, schoeisel en accessoires voor sporten als voetbal, hardlopen, fitness, outdoor, hockey of tennis aangeboden worden.
Daarnaast vind je bij SPORT 2000 een grote collectie sportmode. De franchise-organisatie van SPORT 2000 adviseert een kerncollectie die de winkels kunnen aanbieden, maar vooralsnog selecteren de SPORT 2000 winkeliers hun eigen productaanbod. Daardoor stemt elke winkel zijn eigen assortiment af op de behoefte van zijn klanten.

Bij SPORT 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien. SPORT 2000 Purmerend: levert de kv BEP kledinglijn;

U kunt via www.kvbep.nl (Homepage) de BEP kledinglijn bekijken en bestellen.
Dubbele Buurt 23-27

Eltech Vul- en Verpakkingstechniek

ELTECH Vul- en Verpakkingstechniek is opgericht op 1 december 2005. Het bedrijf is gevestigd op het adres Purmerenderweg 75, 1461 DE in Zuidoostbeemster.

Eltech is actief in de branche reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen.

Adres: Purmerenderweg 75, 1461 DE Zuidoostbeemster

Telefoon: 0299 414 379

 Hayhoe Familierechtadvies

Mijn naam is Rachel Hayhoe en ik woon in Purmerend.

Na jarenlange ervaring bij een notariskantoor en een grote bank ben ik Hayhoe Familierecht-advies gestart. Met als doel een onafhankelijke, laagdrempelige en ontzorgende dienstverlening in het familierecht te bieden. Een toegankelijke en persoonlijke advisering en begeleiding door het geven van heldere en praktische informatie en adviezen over de familierechtvragen die u heeft.

Familierecht is juridisch en fiscaal, maar is vooral mensenwerk en maatwerk. Want geen enkele situatie of gezin is hetzelfde, geen wens is gelijk aan elkaar. Bij voorkeur geef ik advies voordat u een belangrijke stap in uw leven zet, zodat u goed geïnformeerd bent en weloverwogen beslissingen kan nemen over bijvoorbeeld uw relatievorm (of de beëindiging daarvan), de vererving van uw vermogen en de zeggenschap over uw financiën bij leven en/of overlijden. De juiste regelingen kunnen dan tijdig worden getroffen.

Maar ook op een ander moment in uw leven kan getoetst worden of uw wensen voor nu en in de toekomst nog overeenkomen met de nu getroffen (financiële) regelingen. En kan bijsturing plaatsvinden als u het anders wilt. En ook als er sprake is van een voldongen feit zoals een ingezette scheiding of een overlijden, kan het op weg helpen, advies of begeleiding wenselijk zijn.

Ik heb de studie notarieel recht gedaan aan de Vrije Universiteit en de specialisatie opleiding tot Estate Planner. Mijn werkervaring heb ik opgedaan als Estate Planner bij een grote bank en aansluitend heb ik met veel plezier in het notariaat gewerkt. Ik ben 8,5 jaar kandidaat-notaris familierecht geweest op een middelgroot notariskantoor in Purmerend

Ik ben lid van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) en het GEP (Genootschap van Estate Planners).