BEP D2 – SDO D1

Vandaag moesten we helemaal spelen in Hillegom tegen SDO. Vorige keer waren ze heel goed en hadden we heel veel verloren van ze, maar deze wedstrijd was heel spannend. We stonden vanaf het begin steeds een doelpunt achter en we kwamen net na de rust gelijk op 7-7 en we bleven gelijk opgaan tot 9-9. Het was een leuke wedstrijd we hebben veel gelachen en we hebben ze nog een zak snoep gegeven omdat de tegenstander kampioen was geworden want ze wonnen met 13-9 van ons.

De scheidsrechter hebben we een chocolade reep gegeven omdat het de week van de scheidsrechter was. Teun heeft 6 keer gescoord, Ruben 1x, Quinty 1x en Robbin 1x En ik en Quinty zongen nog heel vals in de auto toen we terug reden en Teun en Ruben hadden het ook heel leuk in de auto. De trainers hebben het heel gedaan.

Zoë