BEP D2 – KLEINE SLUIS D1

We konden lekker lang uitslapen want we hoefden pas om 11 uur te verzamelen. Onderweg naar BEP zag het eruit alsof het ieder moment kon gaan losbarsten, maar gelukkig hebben we het droog gehouden. Na de warming-up begon dan de wedstrijd.

Vandaag was Bram uit de C3 onze reserve-speler! Quinty opende de score al na 6 minuten met 1-0 en Teun maakt al snel 2-0. Na een tegendoelpunt maakte Quinty er 3-1 van en Teun wist er ook weer 1 in te gooien na een tegendoelpunt. Het stond 4-2. Ik heb deze wedstrijd niet gescoord, maar wel hele mooie ballen aangegeven zodat mijn teamgenoten konden scoren. Teun wist er ook een strafworp in te gooien en toen stond het 5-2. Zoë maakte ook nog twee punten en zo hebben we het seizoen van de D2 afgesloten met een mooie overwinning van 7-2.

Ik mag in het zaalseizoen naar de C3 en voor de rest van mijn team: Succes bij de D1!!

Groetjes, Ruben Muis