Coronamaatregelen vanuit BEP (update 15-10)

Beste leden, vanuit de KNKV zijn een aantal richtlijnen bekend geworden. Met betrekking tot de richtlijnen voor teams in de A-jeugd en jonger geldt:

  • Qua trainingen zijn er geen beperkingen;
  • Onderlinge wedstrijden binnen de vereniging zijn toegestaan
  • Gezondheid check voorafgaand aan de trainingen
  • Kleedkamers, toiletten en kantine zijn gesloten.

Voor de teams in de senioren  heeft de KNKV op basis van het protocol van NOC*NSF de regels aangepast en ingevuld. De regels die hieruit zijn voortgekomen voor de seniorengroep vindt het bestuur voor de komende periode te riskant.

Wij hebben de afgelopen weken ervaren dat het waarborgen van de 1.5 meter voor, tijdens en na de training moeilijk te handhaven is. Het bestuur is van mening dat dit niet gaat lukken met de maatregelen van de KNKV Dit gegeven heeft ons doen besluiten dat er de komende periode géén trainingen voor de senioren op ons veld plaats vinden.

Wij hebben samen de verantwoordelijkheid om de Corona besmettingen in ons land terug te dringen. Alleen samen krijgen wij Corona onder controle. Onze gezondheid en dat van anderen staat voor korfbalvereniging BEP voorop. Uiteraard begrijpen we dat sporten en fit blijven ook belangrijk is maar voor nu even niet in gezelschap maar individueel.

We houden jullie op de hoogte.

Het bestuur kv BEP