Van de voorzitter

Eén weekje vakantie, één weekje geen voorwoord en wat is er veel gebeurd. Na een aantal weken competitie, trainingen, club activiteiten, gezelligheid op ons veld is alles weer gestopt. We zagen het eigenlijk al aankomen, maar stilletjes hoop je toch dat het niet gaat gebeuren. Maar het was onvermijdelijk, er moest iets gebeuren, het gaat de verkeerde kant op en daar moet iets aan gedaan worden. Laten we hopen dat het niet te lang gaat duren, positief vooruit kijken en gezond blijven! De laatste weken was een hectische tijd dat dan weer wel, we zagen dat het aantal wedstrijden die uitvielen ging stijgen en dit betekende veel extra werk voor onze wedstrijdsecretarissen.

Zij hebben deze periode echt hun handen vol gehad en dat verdient een compliment. Veelal op het laatste moment handelen, op vrijdagavond bericht krijgen dat de wedstijd niet door kan gaan en dan moet alles in gang gezet gaan worden. Complimenten wedstijdsecretarissen, jullie hebben het prima gedaan!

De jeugd blijft nog trainen met de maatregelen die daarbij horen. Voor de senioren is er even niets, we kijken per week hoe we hierin gaan meebewegen, maar voor nu is het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met de maatregelen.

Over de jeugd gesproken, we moeten nog even de D1 feliciteren want zij werden op de valreep kampioen. Trots zijn we op jullie, geweldig gedaan en we gaan het zeker nog een keer uitgebreid vieren, want dat hoort bij een kampioenschap.

Ook zullen er sponsors zijn die door deze maatregelen zwaar getroffen worden, denk aan hen als het kan, steun deze middenstanders vooral nu in deze moeilijke tijd. Voor nu ziet het er allemaal onzeker uit, starten we met de zaalcompetitie, kunnen we weer kijken en iets drinken in De Beuk bij Rob en Monica? In maart werd de zaalcompetitie plotseling stop gezet, geen wedstrijd meer kijken en daarna een drankje doen in de gezellige Beuk. Toen dachten we dat we erin november wel weer zouden staan. Niet dus, wanneer kunnen we weer aan de bar een drankje doen en praten over de wedstrijd? Ik hoop voor iedereen heel snel!

Het schoolkorfbaltoernooi is tot nader bericht uitgesteld we gaan kijken hoe het loopt en hopen dat we een alternatief kunnen aanbieden. Het is jammer allemaal maar we moet het ermee doen, tot snel! We houden jullie op de hoogte.

Kom ik uit de Intelligente Lock down, Zie ik door de regels, De ruimte niet meer

Loesje