Jeugdzaken en trainingen

In tegenstelling tot wat er eerder vermeld is, gaan we de komende weken WEL door met trainen buiten en kunnen we vanaf 16 november (in plaats van 9 november) starten in de zaal met de jeugdtrainingen. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Of en wanneer de jeugdcompetities kunnen starten is nog niet bekend. Mede daardoor hebben we besloten dat er wel doorgetraind kan worden op het veld. In overleg met de trainers en afhankelijk van het aantal afzeggingen, kan het gebeuren dat er trainingen vervallen. Dit wordt dan via de app groep van het team gecommuniceerd.

De geplande oefenwedstrijden tegen andere verenigingen gaan niet door ten gevolge van de coronamaatregelen. Wellicht worden er nog onderlinge oefenwedstrijden gespeeld. Hiervan houden wij jullie op de hoogte.

Ook het schoolkorfbaltoernooi kan helaas dit jaar niet doorgaan. Hopelijk kan dat op een later moment in het jaar wel doorgaan, zodat we deze kinderen alsnog enthousiast kunnen maken voor onze mooie sport!

Groeten van de jeugdcommissie