Van de voorzitter

Even weg geweest maar komen weer even op de lijn. Het blijft een herhaling van zetten, Corona houdt ons in de ban. De activiteiten voor de senioren zijn gestopt met heel veel beperkingen mag er nog een heel klein beetje gesport worden, maar wij vinden dat dit niet opweegt tegen de problemen in ons land. Eerst verbetering in onze samenleving op het vlak van gezondheid en dan gaan we kijken hoe we onze mooie sport weer op kunnen pakken.

De jeugd kan met de beperkingen die gelden tot 18 nog wel uit de voeten, deze beperkingen zijn minder streng dus zij genieten nog wekelijks van de trainingen. Hoe het verder gaat wachten we af over een week is er weer een persconferenties en dan zullen we kijken hoe we ervoor staan en onze mogelijkheden opnieuw bekijken. De laatste dagen zakt het aantal besmettingen en dat is goed nieuws.

Over nieuws gesproken, het Corona viel een beetje weg voor het nieuws uit Amerika. De verkiezingen zijn in mijn beleving nog nooit zo chaotisch geweest waar een groot land groots of juist klein in kan zijn. Laten we hopen dat ze alles op de rit krijgen en dat ook in dit land de gezondheid voor iedereen voorop komt te staan, ongeacht wie je bent.

De feestdagen komen eraan en niemand weet hoe deze eruit gaan zien, heb je leuke ideeën om met onze mooie club de feestdagen op een warme en Corona proof manier te vieren laat het ons dan weten. Het eerste idee de kerst ballen is al een super leuk idee en we hopen dat er nog een meer creatieve, lekkere of leuke ideeën komen. We moeten elkaar blijven opzoeken, digitaal, het is anders maar zeker belangrijk.

Wil je een keer het gast voorwoord schrijven laat mij het dan weten. Er gebeurt niet zo veel dus daarom misschien juist leuk als het voorwoord eens uit een andere hoek komt. Ik wacht het af.

Vergeet in deze tijden onze sponsors niet, zij hebben het nodig en verdienen het om door ons gesteund te worden en vergeet elkaar niet blijf lief voor elkaar.

Oneerlijke verkiezingen

Daar krijg je

Toch een

Peststemming van.

Loesje