Jeugdtrainingen zaal en Coronaregels

Deze week, vanaf 16 november, starten de jeugdtrainingen in De Beuk en de zalen van het JEL. Spurd heeft de coronaregels opgesteld voor de sporthallen en verwacht van de gebruikers van de zalen dat zij deze protocollen opvolgen. De coronaregels zijn terug te vinden op: https://www.spurd.nl/maatregelen-inperking-corona-virus

Kort samengevat zijn de regels voor jeugdtrainingen in de zaal als volgt:

  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten geen 1,5 meter afstand te houden. Er mogen onderlinge trainingswedstrijden gespeeld worden.
  • Er worden geen wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld.
  • Jongeren van 18 jaar en ouder vallen onder de volwassenen en dienen 1,5 meter afstand te houden en met maximaal 2 personen binnen mogen sporten. Dit is reeds gecommuniceerd met de trainers van de A-teams. Let op: hier wordt ook op gecontroleerd in Purmerend.
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Veel korfbalplezier weer in de zaal!

Groeten van de jeugdcommissie