Van de voorzitter

We zijn weer open, we zijn weer blij. Zoals het er nu naar uitziet gaan we in augustus weer starten met de trainingen en dan door…… de competitie in september. Eindelijk weer de oude vertrouwde zaterdagen en zondagen in het veld, supporters langs de lijn, een bakkie doen kortom elkaar weer gewoon kunnen zien in het echt, hoe heerlijk is dat! Het was een gek jaar maar er zijn ook mooie ontwikkelingen geweest. Een prachtig terras en niet te vergeten de nieuwe terras stoelen. Vorig jaar aangeschaft maar nauwelijks gebruikt dus gewoon nog nieuw. Deze extra uitgaves zijn mede mogelijk gemaakt door de club van BEP TOP €50. BEPPERS die BEP een warm hart toedragen en jaarlijks 50 euro schenken waar wij als club natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Natuurlijk krijg je er iets voor terug, een mooi uniek bord met jou naam in het clubhuis en de warmte van onze mooie club.

Uiteraard ook een prachtig terras want ook hier kunnen de BEPPERS van genieten. Daarbij hadden wij dit project niet kunnen doen zonder de samenwerking met Spurd. Een fijne samenwerking waar wij heel bij mee zijn.

Mooie ontwikkelingen zijn er ook ontstaan binnen de ledenwerving commissie, een middag BEP in de wijk en vorige week de vriendjes en vriendinnetjes dag o.l.v. Barry Schep. Beide dagen waren leuk, gezellig en leerzaam zoals korfbal is. De activiteiten worden vervolgd en wij hopen natuurlijk op nieuwe leden die korfbal en onze club gaan leren kennen en als ze dat eenmaal hebben gedaan willen ze niets anders meer.

Het is namelijk niet alleen korfbal bij BEP maar ook veel gezellige feestjes en activiteiten. Georganiseerd door de FECO een commissie die met grote inzet regelmatig leuke feestjes aanbiedt zoals dit weekend het TETT voor de jeugd. Altijd een groot succes, de FECO staat garant voor succes. Misschien word jij wel de gelukkige Bepper die kan aansluiten bij deze commissie, wacht niet te lang maar meld je aan als FECO-lid!

We kijken vooruit en dat betekent ook dat we over moeten gaan tot de orde van de dag, onze club draait op vrijwilligers anders gezegd zonder kunnen we niet. We zoeken nog vrijwilligers voor diverse commissies. Ik hou het kort want mooier kan ik het niet maken: vul de gaten in de scheidsrechters commissie, de FECO, de technische commissie op.

WE VRAGEN HET AAN JOU, NIET AAN DIE ANDER, KOM OP BEPPERS ZET JE SCHOUDERS ERONDER.

Je leest het we zitten er weer lekker in, niet stil staan. De jeugdcommissie is nog volop bezig met de ploeg indeling en het zoeken van trainers en coaches. Een dieven klus, geloof mij. Het kost veel tijd maar vol energie pakken zij het op en zorgen ervoor dat onze jeugd in september weer van start kan gaan. En dan wordt het tijd voor een maandje vakantie om in augustus er met heel veel frisse moed tegen aan te gaan!

REST MIJ NOG ALS LAATSTE DAT HET BESTUUR HEEFT BESLOTEN DAT DE CONTRIBUTE INNING DIT KWARTAAL NIET WORDT GEDAAN.

En als allerlaatste wil ik jullie bedanken voor alle inzet in welke vorm dan ook die jullie hebben gegeven om ook in de tijd van Covid-19 het BEP hart te laten kloppen. Er waren regelmatig momenten dat mijn hart er zelfs harder van ging kloppen.

Fijne vakantie! Loes