Jeugd TETT 2021 van k.v.BEP

Het traditionele “Tienen” kon, ondanks  Corona, ook dit jaar voor de jeugd doorgaan. Het weer was ons gunstig gezind en langs de kant mochten ouders weer plaatsnemen.

Er waren 30 koppels die het tegen elkaar op wilde nemen. De afvallers konden nog een ‘Iemand is ‘m niemand is ‘m spel’ doen of deelnemen aan een potje touwtrekken. Ook was er een groep die lekker de speeltuin in ging, gingen kleuren of gewoon chillen.

Toen de halve finales begonnen, verzamelden iedereen zich om te kijken wie uiteindelijk in de finale de winst zou pakken. Joep en Teun  namen het op tegen Roan en Luuk. Het ging gelijk op tot 7-7, maar toen sloeg de spanning toe en waren Roan en Luuk de zenuwen de baas.

In de andere halve eigenlijk een kopie, daar trokken de broertjes Timo en Max de Boer aan het langste eind, zij wonnen  Lotte en Jari.

Even wat drinken en chips eten en toen de laatste ronde,  de finale.  Roan en Luuk namen vandaag bij de 5de scoren een voorsprong en gaven deze niet meer weg. Zij wonnen TETT 2021!

Alle finalisten kregen van ere-voorzitter Tiny een vakantie pakket en de finalisten nog een spel erbij.

De Feco was blij met de grote opkomst en de gezellige middag. Wij hopen volgend seizoen weer leuke evenementen te kunnen  organiseren.  Voor nu een mooie zomervakantie en tot in augustus.

Zie voor foto’s op de besloten FB-pagina FeCo BEP.

De FeCo