Balsponsor Toko Joyce

Toko Joyce was dit weekend balsponsor van de wedstrijd BEP – Nieuwerkerk.

Toko Joyce heeft al jaren een goede naam. Vooral met de kant en klare Indonesische gerechten, die van originele familierecepten afstammen en met verse kruiden worden bereid.

Er is een ruime keuze aan verschillende soorten Indonesische gerechten zoals rundvlees, kip, varkensvlees, vis en vegetarisch. Geroemd is Toko Joyce om zijn ikan’s (gebakken makreel in verschillende sauzen) deze gaan echt de hele wereld over.

Neem een kijkje op één van de menu’s die op www.tokojoyce.nl staan of beter, kom een kijkje nemen in één van onze filialen en laat u verleiden door de lekkernijen uit de “Gordel van Smaragd” bij Toko Joyce.

Toko Joyce heeft 3 filialen:

PURMEREND, Wormerplein 35,

AMSTERDAM CENTRUM, Nieuwmarkt 38,

AMSTERDAM NOORD, Waterlandplein 256.

Bedankt Toko Joyce, bedankt Camiel!