Frisbee werpen in de regen

De derde training “Frisbee werpen” op zaterdag 2 oktober op het BEP complex  aan de flevostraat. Eerst twee keer met wind uit de Oosthoek, deze keer met andere omstandigheden namelijk regen van boven.  Wel minder opkomst daardoor maar de echte kern was er gewoon bij.

Andere technieken werden verzonnen om nu met deze omstandigheden dicht bij de paal te komen.  Uiteindelijk was het Noortje, die het dichtste bij de paal lag. Noortje speelt al jaren bij BEP,  net  als haar zus Sara. Noortjes trouwe deelname wordt beloond!

Pieter…. die eigenlijk wat rustiger aan wilde doen met korfbal, lekker ballen in BEP3,  maar al (weer) een paar wedstrijden in de benen had,  lag als tweede vlak bij de paal.  Noortje mocht eerst kiezen,  zij gaat nu ook een andere uitdaging aan….  een puzzel  van 1000 stukjes. En Pieter heeft een wijntje meegenomen voor als de meiden van de selectie nog even een afzakkertje bij hem komen halen.

Bedankt voor jullie deelname, namens de Feco BEP.