Verslag BEP A2 – DTS A1

Afgelopen zaterdag hadden wij een wedstrijd tegen DTS A1. Dit was onze eerste officiële wedstrijd van het zaalseizoen. Pascal scoorde het eerste doelpunt, 1-0, met een afstandschot. Daarna scoorde DTS waardoor het 1-1 stond. Het volgende doelpunt was van Bente dat het 2-1 maakte. DTS scoorde en zo was het weer gelijk.

Het volgende doelpunt was een strafworp van Timo, en daarna kreeg DTS ook een strafworp, 3-3. Het volgende doelpunt was een afstandschot van Marlou, 4-3, Bente scoorde daarna wat het 5-3 maakte. De volgende 2 doelpunten waren van DTS waardoor het weer gelijk stond. Hierna scoorde eerste Bente weer en daarna Marlou, waardoor we 2 punten voorsprong hadden, 7-5. Hierna scoorde DTS een afstandschot en een strafworp, waardoor het weer gelijk stond, 7-7. Toen scoorde DTS nog een keer, waardoor DTS voor het eerst voor stond, 7-8. Gelukkig scoorden wij daarna 2 keer, waardoor het 9-8 stond. Rust.

DTS kwam beter uit de rust en scoorde maar liefst 4 keer achter elkaar, 9-12, we gaan de wedstrijd toch niet uit handen geven? Gelukkig scoorde invaller Jens van Eerde van afstand de 10-12. Hierna scoorde Timo 2 keer en maakte Jens ook nog een strafworp en we stond weer voor, 13-12. DTS maakte het weer spannend, 13-13. Gelukkig scoorden wij op het eind nog 2 doelpunten van Marlou en Anoek.

De eindstand was hierdoor 15- 13. Gewonnen! Dit is voorlopig weer even onze laatste wedstrijd. Hopelijk kunnen we 15 januari weer aan de bak.

Groetjes, Anoek