Spelregelbewijs

Beste Beppers, Felicitaties aan Tess Aukema, Lieke Wiggerink, Rosalie Reedijk, Jinte Barends, Lynn Schuitemaker, Do Bakker en Christiaan Reedijk voor het behalen van hun spelregelbewijs!!

We zijn blij om te zien dat er zoveel vooruitgang is geboekt in de vakantie. Voor de anderen het DRINGENDE verzoek om het ook zo snel mogelijk te halen! Op de website van Korfbalmasterz (https://www.korfbalmasterz.nl) kun je een account aanmaken met het e-mailadres dat je voor BEP / Sportlink gebruikt.

Als je vragen of problemen hebt kun je je nog aanmelden voor het online vragenuurtje op dinsdag 11 januari om 19:00. Aanmelden kan bij src@kvbep.nl. Je mag je vragen ook gelijk hierheen mailen. Nogmaals, haal het ZO SNEL MOGELIJK! !!

De scheidsrechterscommissie

Tess Hendriks Luuk Herle Inge Stam Fabian Bourre Lisa Boddeke Dilara Gece Mark Jehee Sara Gelens Lisa Schot Mark Compaan Pauline de Blok Sofie Gelens Jim van Wijnen Tessa Stein Esmée Wagenaar Brent de Neling Marit ter Haak Iris Mulder Inez Hogenberg Christiaan Reedijk Bente Hanna van Essen en Bjorn Gruijs.