Van de voorzitter

We zijn er weer, na een afwezigheid van twee weken begint het “gewone” leven weer. Nou ja gewoon dat is het door de lock down nog niet maar we gaan wel weer beginnen. De jeugd onder de 18 gaat deze week starten met de trainingen, buiten op ons eigen veld. Dat is in ieder geval iets en belangrijk want we willen allemaal weer zo graag.

We hopen dat aankomende vrijdag er een kleine versoepeling aan komt zodat het sporten weer wat meer mogelijkheden krijgt. We missen het sporten, we missen de structuur die het sporten ons geeft en we missen elkaar! We hopen op betere tijden dat houdt ons op de been, want hoop doet nog altijd leven. Ik begrijp ook dat het lastiger wordt om te geloven in versoepelingen, te geloven in het afronden van de zaalcompetitie, te geloven in een tijd dat alles weer mogelijk is maar het gaat goed komen.

Ons geduld wordt op de proef gesteld maar ik denk dat we uiteindelijk beloond worden. We gaan door dus voor jullie allemaal de aller aller aller beste wensen voor 2022, ik wil jullie natuurlijk al het beste wensen maar stip op nummer 1 staat gezondheid want na de afgelopen 2 jaar is er des te meer besef dat dit het aller aller aller belangrijkste is! Een nieuwjaarsreceptie wordt lastig en hoe gaan we dit jaar elkaar een goed jaar wensen. Wij willen als bestuur iets doen wat kan en past bij de huidige maatregelen. Hoe meer mogelijkheden hoe beter, hoe meer wij kunnen en juist daarom wachten we even de persco van vrijdag af.

We gaan kijken wat er mogelijk is en zullen dan iets verzinnen om elkaar kort, op afstand of hoe dan ook te zien. Wordt vervolgd, misschien iets later maar we gaan het regelen! Gelukkig gaan de scholen ook weer beginnen, we kunnen in de weekenden kijken naar de Leaque wedstrijden, we hebben juist nu de tijd om het spelregelbewijs te halen want er is minder korfbal dus laten we vooral de voordelen zien en deze op de juiste manier benutten. Voor nu even dit en op naar volgende week dan weten we meer en kunnen we hopelijk verder plannen maken!

  • Als de moed Je in de schoenen
  • Zakt
  • Ga dan eens
  • Op je kop staan

Loesje.