Van de jeugdcommissie

Er werd dit weekend een volledig jeugdcompetitie programma gespeeld. En wat was het warm zaterdag! Er werden extra drinkpauzes ingelast en ook na de wedstrijden werd er goed gedronken en in de schaduw uitgerust. Ook de toeschouwers zochten regelmatig de schaduw op.

De A1, B1, D1 en E2 verloren helaas hun wedstrijd. De A2, B2, C1 en D2 wonnen. En ook de jongste teams E1 en F1 wonnen keurig hun wedstrijd met ruime cijfers. Volgend weekend spelen alleen de B2 en C1 nog een inhaalwedstrijd voor de competitie. Beide wedstrijden zijn thuis. De B2 kan nog kampioen worden. Bij winst of gelijkspel zijn ze alleen kampioen, bij verlies zijn ze gedeeld kampioen met ADOS. Kom ze allemaal aanmoedigen om 10.00 uur op het veld!

Komende week wordt er nog getraind door de jeugd en zaterdagmiddag is er tot slot van dit seizoen het Tiny Eggers Tien Toernooi op het veld. Het was een lang korfbalseizoen vanaf half augustus, met weer veel aanpassingen door corona en de bijbehorende maatregelen. Ondanks alles kon er gelukkig wel weer gekorfbald worden en hopen we dat iedereen toch tevreden terugkijkt op het korfbalseizoen.

Om alvast in de agenda’s te noteren voor na de zomer:

  • de jeugdtrainingen starten weer op 23 augustus,
  • op zaterdag 2 september staat het jaarlijkse BEP toernooi gepland. Alle jeugdteams doen daaraan mee.
  • We gaan er dan ook vanuit dat alle kinderen er zijn, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Als jeugdcommissie zijn we momenteel bezig de laatste puntjes op de i te zetten om de teamindeling rond te krijgen. In het clubblad van volgend weekend zal de teamindeling gepubliceerd worden. Het is dit jaar wederom heel lastig om alle teams van trainer-coaches te voorzien. Er zijn op dit moment nog meerdere teams zonder trainer-coach ondanks dat al veel mensen benaderd zijn. Mocht je na dit gelezen te hebben, toch een team trainen te willen geven, meld je dan alsjeblieft bij de jeugdcommissie. Ook als je maar 1x in de week zou kunnen, dan horen we dat graag!

Met sportieve groeten,

namens de JC, Karlijn