Van de voorzitter

Het is gedaan, de competitie van het seizoen 2021/2022 is afgerond. We hadden nooit gedacht dat we het op deze manier zouden afronden. Een aangepaste competitie in de zaal en een volledige competitie op het veld. Uiteindelijk hebben we weer op een normale manier kunnen genieten van onze mooie sport. We kijken terug op een korfbalseizoen met pieken en dalen dus dat is niet anders als de andere seizoenen.

We hebben gewonnen en verloren, we zijn kampioen geworden maar ook gedegradeerd, we waren blij maar soms ook teleurgesteld. Kortom voor wat betreft de resultaten en de beleving een “normaal” seizoen. Nu kijken we door naar het nieuwe seizoen en ook hier kijken we weer met volle verwachting naar uit. Niemand weet hoe het gaat lopen maar dat we weer dezelfde ervaringen hebben als alle vorige seizoenen dat is een ding dat zeker is.

Nu nog het Tiny Eggers Tien toernooi en dan hebben we echt vakantie! Geniet ervan, pak je rust zodat we in augustus wee opgeladen en vol energie aan de slag kunnen. Ik wil iedereen bedanken die dit seizoen ondanks de soms moeilijke Corona momenten er waren, klaar staan voor de club ook in moeilijke tijden dat hebben jullie bewezen en daarvoor heel veel dank! Het is ons weer gelukt samen hebben we het weer geflikt! Ik ben trots op jullie toppers.

 Als de verveling

Toeslaat Is de vakantie

Weer voorbij (tot gauw).

Loesje