Clinics zijn een succes

Vanmiddag 26 oktober om 17.00 uur werd de eerste clinic georganiseerd voor kinderen uit de groepen 3, 4, 5 en 6 van verschillende basisscholen. Er was een grote opkomst van zo’n 100 kinderen! Het was een mooie middag met verschillende korfbalspelletjes en vrolijke kinderen.

Hoe zien de clinics eruit?

In totaal worden drie clinics georganiseerd bij de vereniging voor basisschoolkinderen uit de groepen 3, 4, 5 en 6, namelijk op:

  • woensdag 26 oktober van 17:00 uur tot 18:00 uur bij het clubhuis (al geweest)
  • woensdag 2 november van 17:00 uur tot 18:00 uur bij het clubhuis
  • woensdag 9 november van 17:00 uur tot 18:00 uur bij het clubhuis

Tijdens de clinics gaan de kinderen aan de slag met verschillende spelvormen die te maken hebben met korfbal. Van schieten en een bal gooien tot wedstrijdjes spelen en renspelletjes. Bij ieder spel staat één of meerdere begeleiders die jonge sporters op weg helpen. De ouders aan de zijlijn krijgen meer informatie over de vereniging en kunnen hun kind vanaf het terras zien spelen met leeftijdsgenoten.

Waarom deze clinics?

De clinics zorgen ervoor dat de jonge sporters zich optimaal voorbereiden op het BEP Schoolkorfbaltoernooi van zaterdag 12 november. Ze maken tijdens de clinics op het veld alvast kennis met het korfbalspel. Zijn de kinderen hierna ook nog geïnteresseerd in korfbal en Korfbalvereniging BEP? Ook na het BEP Schoolkorfbaltoernooi organiseert de vereniging nog clinics voor de leerlingen. Deze zijn dan binnen in de zaal. Zij kunnen dan nog meer leren over de korfbalsport en samen sporten met andere geïnteresseerde kinderen.

Help jij ook mee?

Woensdag 2 november en 9 november geven we nog twee clinics van 17.00 uur tot 18.00 uur. Ben jij er ook bij om de spelletjes te begeleiden of wil je helpen bij het BEP Schoolkorfbaltoernooi? Laat het Bodyn weten via 0653438482 📲