Helpende handjes nodig voor het BEP Schoolkorfbaltoernooi

Het jaarlijkse BEP Schoolkorfbaltoernooi komt er weer aan. Op zaterdag 12 november komen kinderen van verschillende scholen uit de omgeving korfballen in De Beuk. Voorafgaand aan het toernooi geven we drie clinics om de kinderen alvast kennis te laten maken met de sport. Wij hebben vrijwilligers nodig. Help jij ons uit de brand?

BEP Schoolkorfbaltoernooi

Zaterdag 12 november organiseert Korfbalvereniging BEP samen met vrijwilligers uit de club het jaarlijkse BEP Schoolkorfbaltoernooi in sporthal de Beuk in Purmerend. Basisscholen uit de omgeving kunnen zich hiervoor opgeven en spelen korte wedstrijden tegen elkaar. Verder staat het dagdeel voor kinderen in het teken van leuke spelletjes. In de ochtend doen de klassen van groep 3 en 4 mee aan het toernooi en in de middag ontdekken kinderen uit groep 5 en 6 meer over de sport korfbal door middel van wedstrijden en spelletjes. Zo komen ze in contact met nieuwe sportervaringen en dat is natuurlijk super leuk!

Tijden van het Schoolkorfbaltoernooi

De tijden van het BEP Schoolkorfbaltoernooi zijn nog onder voorbehoud. De duur van het toernooi is namelijk ook afhankelijk van het aantal deelnemende ploegen. Voor de groepen 3 en 4 zal het toernooi in de ochtend plaatsvinden van 9.30 tot 12.30 uur. Voor de groepen 5 en 6 zal het toernooi in de middag plaatsvinden van 13.00 tot 16.00 uur.

Help jij ook mee?

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens het Schoolkorfbaltoernooi op 12 november. Wil jij fluiten of een ploegje begeleiden, voor de hele dag of een dagdeel? Geef je dan op bij Bodyn via 0653438482.

Clinics

Na het succes van afgelopen jaar geeft Korfbalvereniging BEP vooraf weer clinics aan kinderen. Zo kunnen de jonge sporters zich optimaal voorbereiden op het toernooi en maken ze al wat kennis met het korfbalspel. Er worden in totaal drie clinics voorafgaand aan het toernooi georganiseerd:

  • woensdag 26 oktober van 17:00 uur tot 18:00 uur bij het clubhuis
  • woensdag 2 november van 17:00 uur tot 18:00 uur bij het clubhuis
  • woensdag 9 november van 17:00 uur tot 18:00 uur bij het clubhuis

Heb jij tijd om 2 november en/of 9 november te helpen met het begeleiden van de clinics? Geef je dan op via Bodyn via 0653438482.