Jeugdfonds Sport & Cultuur

Heb je moeite met rondkomen of financiële problemen? Kan jouw kind hierdoor niet op korfbal of lid blijven van de vereniging? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland betaalt de contributie en eventueel de benodigdheden, zoals kleding en schoenen. Ook korfbalvereniging BEP is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Korfbal is een populaire teamsport, een van de weinige sporten waarbij jongens en meisjes samen in een team zitten. Korfbal is goed voor je kind. Je kind is actief, maakt nieuwe vrienden en vriendinnen, leert omgaan met winnen en verliezen en maakt deel uit van een warme verenigingscultuur. Kinderen kunnen al vanaf vijf jaar oud lid worden van een vereniging. 

Korfbal | Jeugdfonds Sport & Cultuur

Hoe vraag je een bijdrage aan?

1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam;

2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;

3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;

4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij de korfbalclub;

5. Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de club. Je ontvangt zelf geen geld.

Meer informatie over het jeugdfonds?

Wil je meer informatie over het jeugdfonds Sport & Cultuur? Bekijk dan de website of stel je vragen via penningmeester@kvbep.nl. We helpen je dan graag verder.