Terugblik op B-Worlds

Weet je nog, dat geweldige feest en de leuke activiteiten voor jong en oud? Geniet nog even na met een terugblik op B-Worlds.

B-Worlds of Circus

5 november stond in het teken van verschillende activiteiten voor jong en oud. We begonnen de dag met een enthousiaste groep kinderen die aan de slag gingen met het knutselen van hun eigen goocheldoos. Nadat deze gereed was en voorzien van mooie letters, vormpjes en kleuren werden de jonge kinderen opgeleid tot echte goochelaars. Ze lieten flesjes zweven in de lucht en wisten de ouders te verbazen met hun geheime trucjes. Deze jonge korfballers kunnen naast een balletje gooien ook toveren!

B-Worlds of Food

De kinderen waren nog niet de deur uit of de senioren namen alweer plaats aan de mooi aangeklede tafels. Terwijl de dames op het podium zich gereed maakten voor hun zangoptreden kletsten de 65+’ers (en 65-‘ers) lekker bij. Het was geen moment stil, want velen hadden elkaar al lange tijd niet gesproken. Alleen om te genieten van het heerlijke eten of het muzikale optreden, daar werd natuurlijk even een momentje rust voor ingelast. De gerechten gingen langs de tafels, van warme- en koude hapjes tot hartige lekkernijen en zoetigheid. Gevuld en voldaan verlieten ze het clubhuis.

B-Worlds of Tech

Techniek zit vol verrassing, zo ook het programma voor de aspiranten. Ze begonnen hun activiteit bij H20, maar verplaatsen zich uiteindelijk een paar 100 meter verderop om de virtuele wereld met VR-brillen te ontdekken. Ze waanden zich in een wereld van games en spelletjes.

B-Worlds of Music

De B’tjes verzamelden in het clubhuis, waar twee draaitafels voor ze klaarstonden om muziek te maken. En niet zomaar muziek, maar de vetste tracks. Ze leerden de kneepjes van het vak en zorgden voor een gezellige sfeer in het clubhuis. Iemand al in te huren voor het volgende BEP feest?

B-Worlds of Party

Na wekenlange voorbereiding en een dag lang aankleden waren we klaar voor de avond van 5 november. De band stond al te jammen, de barmannen namen plaats achter de tap en de organisatie genoot van haar eerste drankje. De gasten stroomden binnen en het clubhuis vulde zich met dansende mensen en vrolijke gezichten. Het was een geslaagd feest met een gevarieerd gezelschap en vooral heel veel plezier.