Kick-off Meeting Zwerfafval Overeenkomst

Als start van onze overeenkomst met de gemeente Purmerend  om zwerfafval te gaan verzamelen, trappen we dit project komende dinsdag 12 juni (19.00 uur) af met de medewerkers van de gemeente in ons clubhuis. Zij geven ons uitleg en informatie over de wijk, de te gebruiken materialen, de geldende voorschriften enzovoort, enzovoort.

KOM ALLEMAAL, dan kunnen jullie zien hoe wij denken de buurt een beetje netter gaan maken en, ook belanrijk, daarmee extra inkomsten voor BEP te gaan verdienen. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

Daarna gaan we met zo veel mogelijk mensen voor de eerste keer ‘onze’ wijk in en ruimen wij hem op. Ook dit gaan  ongeveer een uur doen. Rond negen uur stoppen we en is er iets te drinken voor de deelnemers in de kantine.

Het bestuur