BEP B2 – DTS B1

Vandaag spelen we onze kampioenswedstrijd tegen DTS B1. Onze opstelling voor de wedstrijd is in de eerste aanval Kyan, Dion, Marit en ikzelf. En in de eerste verdediging staan Pascal, Jim, Tessa en Marlou. Het fluitsignaal word gegeven en de wedstrijd begint.

Het eerste doelpunt word helaas gemaakt door de tegenpartij gemaakt, door middel van een vrije bal 1-0. Even later maakt Dion het eerste goal voor ons team en staat het 1-1. Dan word er weer gescoord door de tegen partij, nu door een strafworp en staat het 2-1. Bij het begin van de wedstrijd loopt de aanval niet zo lekker omdat we te snel gooien en er even niet bij zijn maar dat komt denk ik ook doordat het ja onze kampioenswedstrijd is maar dan opeens hebben we onze rust gevonden en loopt het weer goed.

Want Marlou maakt een mooie terug stand van 2-2 maar we zijn der nog langer niet dus moeten we doorzetten en na het doelpunt van Marlou worden de vakken weer gewisseld van veld. Dan scoort Kyan een doorloopbal 2-3 en even later scoort hij weer een doorloopbal als de bal in het aanvalsvak terecht is gekomen 2-4. Weer wisseling van de velden. De tegenpartij scoort dit keer weer alleen met nu een afstandsschot 3-4. Ik heb wel medelijden met de mensen die op de bank wissel zitten want ja het word wel erg spannend, maar we gaan verder met de wedstrijd. Even later scoort Jim een mooi doelpunt 3-5. Weer veld wisseling. Dan is de bal weer in het aanvalsvak gekomen en we hebben de bal wel een paar keer kwijt geraakt maar Dion zat er toch vaak weer met zn hand tussen waardoor we de bal weer terug hadden en we met het vak samen dus ook Marit en ik de bal bij Kyan krijgen die vrij naar de korf loopt en weer een doelpunt maakt 3-6 en niet veel later als we de bal weer hebben maakt Kyan weer een doelpunt maakt 3-6 lekker bezig Kyan.

Dan krijgen we even later helaas een strafworp tegen 4-7. Rust. In de rust word er van alles tegen ons gezegd door Koen en dat we nog niet hebben gewonnen en ons ook niet laten overwinnen dus er nog feller tegenaan in de tweede helft.

Voordat het fluitsignaal voor de tweede helft word gefloten word er nog even gewisseld want Yara speelt nu de tweede helft en ik ga aan de kant toekijken hoe we gaan spelen, en we beginnen de wedstrijd weer. Dan maakt Tessa een mooie doorloopbal en hij zit er ook in alleen word hij helaas afgekeurd jammer weer. Even later maakt Marlou een hele mooie afstandsworp en hij gaat er zo in 4-8. Dan word Kyan gewisseld voor Sem en gaat de wedstrijd weer verder. En ja maakt Sem niet veel later een mooie doelpunt 4-9 en dan doet hij dat even later weer 4-10. Verder word Pascal gewisseld voor Lucas en scoort ons team helaas niets meer.

De tegenpartij maakt dus nog wel wat doelpunten en word het 5-10 dan 6-10 en 7-10 dus ja gewoon 3 doelpunten erbij en we houden de tijd de hele tijd bij aan de kant en dan weet iedereen het wel, nog 1 min Beppies en ja helaas geen goal meer gekomen maar we hebben wel een mooie eindstand van 7-10 gewonnen tegen DTS en zijn we nu KAMPIOEN.

Groetjes Anaïs.