KZ C2 – BEP C1

KAMPIOENSWEDSTRIJD. Opstelling B.E.P: Aanval: Jens, Isis, Ramon en Mijntje. Verdediging: Timo, Yara, Roan en Rosa. Rosalie was op het begin niet in het veld door een blessure. B.E.P had een flitsende start 0-1 door Isis. Meteen daarna scoorde Ramon 0-2, wisselen. Meteen scoort B.E.P weer 0-3 Yara, maar KZ is er nog 1-3. Timo loopt in een duel om de bal een bloedneus op even er uit en Luuk er in. En meteen scoort KZ weer 2-3. Time-out aangevraagd door BEP. Timo er weer in. KZ scoort 3-3, rust.

KZ begint meteen weer fel 4-3. Rosa mist net haar strafworp. 4-4 door Roan, wisselen. Meteen weer 4-5 Ramon. 4- 6 Isis, wisselen. 5-6 KZ. 5-7 door Rosa met een strafworp gelukkig gaat ie er nu wel in. 6-7 KZ. 6-8 door Isis. Rosalie komt er ook nog in voor de laatste minuten. 7-8 KZ, 8-8 KZ, Spannend!

EINDE!!!! KAMPIOENEN!!!!!! We kregen lekkere gebakjes met onze eigen teamfoto erop en champagne! Groetjes Jens