BEP D1 – RAPID D1

Vandaag moesten we thuis tegen Rapid. Het is de laatste wedstrijd van dit buitenseizoen en een hele belangrijke voor zowel ons als voor Rapid: degene die wint wordt kampioen. Om 11:00 uur beginnen we. In de aanval Lynn, Sofie, Maurits en ik, in de verdediging Lieske, Lieke, Tygo en Jens E. Al snel komen we op voorsprong door Maurits: 1-0. Dan krijgt Rapid een kans, ze schieten maar is verdedigd. Dan maak ik de 2-0. We wisselen van vak. Door een mooie doorloopbal van Tygo komen we op 3-0. Lieke scoort voor de rust nog 4- 0.

Na de rust gaan we vol vertrouwen door. Sara is er ingekomen voor Lieske. Rapid scoort al hun eerste punt, en al snel lukt het ze om nog een keer te scoren: 4-2. En Rapid krijgt nog een kans maar deze is verdedigd en telt dus niet. Lynn scoort de 5-2. Na de vakwissel scoort Sara en staat het 6-2. Dan krijgt Lieke er nog twee in staan we dik voor met 8-2. Rapid krijgt vlak voor het einde nog een strafworp maar missen. De einduitslag is 8-2 en zijn we dus KAMPIOEN !!! Na de wedstrijd wordt dit natuurlijk uitgebreid gevierd met bloemen, medailles, cup cakes en (spuitende) champagne! Iedereen bedankt voor het super leuke seizoen, op naar De Beuk!