BEP D2-SPORTING WEST D2

De laatste wedstrijd van het seizoen, toch íets minder spannend. We weten tenslotte al dat we kampioen zijn geworden deze competities en trots dat we zijn! Maar… uiteraard gaan deze kanjers er voor. Iris begint als wissel. Voordat we met onze ogen kunnen knipperen is het eerste punt al gemaakt door Bente, jeetje, wat ging dat snel zeg! Sporting West weet regelmatig de bal te onderscheppen, wat resulteert in de 1-1. Maar, BEP D2 slaat terug en Sofie maakt de 2-1. Sofie schiet nog een keer, maar helaas is deze verdedigd. Tijdens de wissel gaat Do eruit en Iris komt in het spel. Björn en Daan schieten allebei, maar helaas mis. Na een schitterende doorloopbal-actie (is dat een woord? ;-)lukt het net niet om voor de pauze nog een punt te maken.

Twee jongens van Sporting West maken het na de pauze even lastig voor de D2. Zij onderscheppen regelmatig de bal, waardoor het even niet lukt om te scoren. Maar daarna gaat het los. Sofie maakt de 3-1, waarna het Bente lukt de 4-1 te maken na geweldig snel overspelen van het team. Er volgen nog vele kansen, echter lijkt het welbekende “netje” over de korf te zijn gespannen. Maar, het lukt uiteindelijk Björn er 5- 1 van te maken.

Wat een kanjers; BEP D2 kampioen; geweldig! Vervolgens hebben we heerlijk zitten smullen van de D2 overwinningstaart.

Groetjes Daan, Sidney en Pien