VERSLAG BEP 1&2

BEP weer met beide benen op de grond. Vorige week euforie omdat Meervogels werd verslagen, dat was deze week wel even anders. In de slotminuten gingen de punten naar Pernix en slonk de voorsprong naar de concurrenten naar twee punten. BEP 2 deed wel goede zaken en won in Leiden en blijft zo subtopper in hun poule.

Het was een warme zaterdag en al om 08.15 vertrok de B1 naar Pijnacker waar ze door een matige tweede helft verloren van Avanti. Ondertussen bleek ook dat de A1 geen punten ging behalen, maar het feest werd bij onze kampioenen gevierd, waaronder de B2 en C1!

BEP 2 ging van start tegen Pernix 2 en speelde dominant. Aanvallend vele kansen en het was wachten tot er een voorsprong genomen ging worden. Pernix bleef echter tot aan de rust aanhaken en beet zich vast in de wedstrijd. Hier en daar wat discutabele momenten en alles viel uit in het voordeel van de ploeg uit Leiden. Toch kreeg BEP loon naar werken, want in de tweede helft werd het verschil gemaakt en werden er wederom twee punten bijgeschreven.

BEP 1 ging aan het werk als nog steeds ongeslagen dit seizoen. Voor Pernix 1 de laatste kans om mee te blijven doen in de titelrace. De doelpunten vielen moeizaam en het duurde lang voordat er doelpunten vielen. Vlak voor de rust zorgde Lynn met een doelpunt dat we halverwege met één doelpunt verschil leidde.

Na de rust werd het stuivertje wisselen. Wederom vele kansen aan onze zijde, maar de afronding liet te wensen over. In beide vakken werd gewisseld en alles geprobeerd om de doelpunten te laten vallen. Met nog enkele minuten te gaan stond het nog steeds gelijk en bleek dat wij het even niet meer konden bolwerken en Pernix met de steun van het publiek de winnende wist te maken. De eerste nederlaag is een feit en dat betekent dat het bovenin weer spannend is.

Komend weekend een belangrijke kans om ons te herpakken tegen een onbekende ploeg, Futura 1, die tot nu toe behoorlijk goed presteert. Het lijkt wederom mooi weer te worden, dus komt alles kijken!

Groetjes Bep 1 & 2