BEP A2 – KVA A2

Het was een prachtige zaterdag, we waren er klaar voor. Wij moesten tegen KVA en niet zoals iemand verstond, cavia. Ook wilde sommige ouders langs de kant wat positiviteit roepen en kwamen op de yell van de drie HHH. ”HUP HOERA HOU VOL”. Al snel kwamen we met 0-3 achter te staan tot dat Jacky met een vrije bal ons eerste punt scoorde, Hup Hoera Hou vol. bij de stand 1-5 scoorde Isabella van afstand ons tweede doelpunt, Hup Hoera Hou vol. bij rust stond het 2-7.

Isabella scoorde met een strafworp 3-9, Hup Hoera Hou vol. Pauline maakte er 4-9 van, Hup Hoer Hou vol. Het werd 5-11 door een doelpunt van Jacky, Hup Hoera Hou vol. Alexander met een afstand schot 6-13, Hup Hoera Hou vol. 7- 13 een doorloopbal van Jacky, Hup Hoera Hou vol en Pauline met een afstandschot 8-13, Hup Hoera Hou vol. Dit was tevens de eindstand.

HUP HOERA HOU VOL voor de volgende keer, Pauline.