BEP 5 – DKV 4

Ik zit aan de grote tafel en kijk naar buiten ………… een bekend begin vaneen stukje in het krantje. Maar deze keer toch effe anders. Inmiddels moet ik m’n bril opzetten om naar buiten te kijken want de veel besproken uitbouw is gerealiseerd. De verbouwing is nog niet geheel afgerond maar wel in vergevorderd stadium.

Met Doppie gaat het goed. Hij is inmiddels doof maar daar merken wij niet veel van want hij luisterde toch al niet. Hij moet nog wennen aan de ruimte in huis maar dat gaat goed komen. De kersenboom heeft het begeven en is verwijderd uit de tuin. Wel heel jammer want ik heb nu een recept van een bijzonder likeurtje van een morelkers. Helaas pindakaas.

Vanmiddag de eerste wedstrijd van BEP 5. Na een fantastische voorbereiding door trainingen van de aanvoerder Martin, en gasttrainers jan P en Johan H gingen wij vol zelfvertrouwen het veld in. Na een goede bespreking en bekendmaking van de zeer tactische opstelling gaan we vol zelfvertrouwen het veld in. De eerste wedstrijd en iedereen heeft er zin in. Ook de trouwe supporters die we op de tribune zien zitten. Leuk dat jullie ons komen aan moedigen want dat helpt altijd, bedankt.

Het is weer een nieuw team, nieuw jaar en nieuwe kansen, dus je weet het maar nooit. Het pakt allemaal goed uit. De dames scoren goed en vooral Maaike laat blijken dat ze onder druk een strafworp erin kan gooien. Dat Marcel regelmatig een balletje erin gooit is niet bijzonder maar ik wil het wel even vermelden. Oh ja even tussendoor, niet belangrijk maar weten jullie dat Marcha drie kerels heeft en daarnaast Arnout die het allemaal wel compleet maakt ?

Nou ja dit allemaal ter info. Het komt erop neer dat het 5e met 15-9 gewonnen heeft en zich prima vermaakt heeft op deze mooie zondagmiddag. Volgende week weer nieuwe kansen en we gaan er met volle moed tegengaan. Op dinsdagavond trainen wij en bereiden we ons weer voor op de volgende wedstrijd. Gasttrainers zijn hierbij van harte welkom dus geneer je niet en laat weten als je voor een keer ons wil trainen. Iedereen is welkom van jong tot oud. Dan wordt het nu tijd om Doppie uit te laten en tot volgende week allemaal.

Groet, BEP 5