BEP 5 – GROEN GEEL 7

Zo, de tweede wedstrijd en de eerste wedstrijd in De Beuk van het 5e zit er weer op. Ik zit nu aan de grote ovale tafel met uitzicht op het zonnige zuiden waar het zonnetje schijnt. De tuin bijna klaar , alleen nog de borders vullen met planten. Alles op z’n tijd. Doppie ligt naast me te genieten van het zonnetje maar hoe lang dat duren gaat weet ik niet. Hij loopt op z’n laatste pootjes. En die zijn al erg kort.

Verleden week moesten we nog even inkomen en hebben we verloren na een leuke wedstrijd. Wat is er veranderd ? Mirjam Z en Martin S zijn gestopt met spelen , Martin de B en Karin W zijn er voor in de plaats gekomen dus weer een compleet gezellig team zolang we het vol van houden. Want her en der beginnen de jaren te tellen en de pijntjes en ongemakken toe te nemen. Ik hoorde vandaag dat als je tegenstander meer dan de helft jonger is dan jijzelf dat je dan moet trakteren. Dat wordt een duur jaartje voor menigeen.

Maar goed we hebben er weer zin in en vandaag hebben we de eerste punt binnen gehaald door 11 – 11 gelijk te spelen. Een leuke wedstrijd wat gelijk opging en prima uitslag. De jeugd, Luuk, Marlou, Monique, Sem en Marit bedankt voor het reserve staan en invallen ondanks dat het uitslapen op de zondag jullie ontnomen worden.

We gaan nu weer effe genieten van de zondag , tot volgende week.