KZ 7 – BEP 5

Na het eten wat kletsen en oeps , oh ja nog een verslag schrijven. Want velen zijn reuze benieuwd wat BEP 5 dit weekend heeft gedaan. Een herfstachtige dag dus weinig animo om iets te doen in de tuin. Dan lekker de middag vullen met korfbal. We speelden bij KZ.

Nadat we warm hadden gelopen, spieren ingesmeerd en wat pilletjes tegen alle kwaaltjes zijn ingenomen kunnen we overleggen wat de opstelling wordt. Dat is zo gebeurd. 4 in de aanval en 4 in de verdediging, iedereen is het daar mee eens. De voorbereiding gaat wat sloompies maar als de scheidsrechter eenmaal gefloten heeft gaan we er volle bak tegen aan. Maar ook zo KZ. Het gevolg is dat na twee minuten op de klok het al 2 – 2 staat. Ik ben al moe van het wisselen 😀😀

Vervolgens wordt er over en weer gescoord. Puntje voor, puntje achter, gelijk. De wedstrijd verloopt leuk en vlotjes. De laatste twee minuten nog met een punt voor, KZ mist een strafworp en na nog een aanval vindt de scheids het genoeg en fluit af. We hebben gewonnen met 16 – 17.

Volgens Edwin na verlies , gelijk spel en nu winst is er een stijgende lijn en gaan we voor het kampioenschap. Ik vind het ietwat enthousiast maar je weet maar nooit. Eerst nu 4 weken rust en met de training ons voorbereiden op de volgende wedstrijden. Zal wel lastig worden want denk de in de loop van de maand er weer heel wat gegeten en gedronken zal worden. Of we dan weer toppie fit in het veld verschijnen moeten we maar afwachten. In ieder geval iedereen prettige dagen allemaal en tot volgend jaar.

Groet, het 5e