BEP B2-Purmer B1

Vandaag spelen we de wedstrijd tegen Purmer B1. In de eerste aanval staan Yara, Marlou, Jim en Pascal opgesteld. En in de eerste verdediging staan Sem, Dion, Marit en ikzelf opgesteld. En in de wissel zitten Lucas, Kyan en Tessa. Het fluitsignaal word gefloten en de wedstrijd gaat van start. Er is een eerste aanval van Bep geweest alleen alle ballen gingen wel richting de korf maar der niet in dus komt de tegenpartij op een gegeven moment aan de bal en maakt 0-1. Even later is de bal weer in het aanvalsvak en maakt Jim de 1-1.

Nu komt er een veldenwissel en heeft BEP weer de aanval en dan schiet Sem van een afstand en gaat er zo in een keer in 2-1. Even later heeft ditzelfde aanvalsvak weer de bal en schiet Sem weer zo’n zelfde schot er in 3-1. De vakken worden weer gewisseld van veld. En maakt Marlou even later een mooi doelpunt 4-2. Dan is er weer wisseling van de velden en maakt ik een doelpunt 5-2. Rust. In de rust word ons nog even verteld dat we er gewoon weer tegen aan moeten gaan en dat we betere kansen moeten maken en gewoon schieten als dat kan. En de wedstrijd gaat weer verder. Tessa staat nu op de plek van Yara die nu als wissel zit. Ik scoort nu een doorloopbal 6-2.

Weer eens veldenwissel en dan scoort Jim even later weer eens een mooi doelpunt 7-2. En nu scoort Tessa als de bal weer in het vak is ook een doelpunt 8-2. Nu weer velden wissel. En scoort Dion weer eens een prachtig afstandsschot er in een keer in 9-2. Helaas kunnen we het niet op een 2 houden en scoort dus de tegenpartij 9-3. Weer veldenwissel. En scoort Jim weer eens een doelpunt 10-3. Eindelijk scoort Pascal een doelpunt 11-3 hèhè. En weer veldenwissel. En Dion maakt onze laatste doelpunt van de wedstrijd met onze eindresultaat 12-3.