FURORE F2-BEP F1

Vandaag moesten we al vroeg vertrekken. We begonnen de wedstrijd met Joep, Zoë, Gwen en Tijn. Joep gooide heel goed over naar Tijn. Tijn maakte 0-1, Furore 1-1 en Zoë 1-2.  Toen kwamen Noortje, Gwen, Koen en ik in het veld. Furore maakte twee doelpunten (32).  De tweede helft begonnen we met Joep, Zoë, Tijn en Koen.

Er werd goed samengespeeld. Hierdoor kon Koen de gelijkmaker maken (3-3). Zoë hield de bal goed binnen en gooide de bal naar Tijn, die maakte de 3-4. Koen maakte nog een doelpunt en Furore ook weer, het staat nu 4-5. Van afstand maakte Koen 4-6 en ook 4-7. Furore scoorde nog een keer. Toen was het Joep die vlak bij de korf 5-8 maakte. Tijn schoot heel mooi hoog en maakte er 5-9 van.

Nu kwamen Gwen, Noortje, Tijn en ik weer in het veld. Gwen verdedigde haar meisje heel goed. Ik maakte ook een doelpunt (5-10). Furore scoorde nog een keer (6-10). We speelden heel goed over en ik gaf de bal goed aan Tijn die er 6-11 van maakte. Furore scoorde nog een keer en het laatste doelpunt was van Noortje die van afstand raak schoot. De eindstand van 7-12.

De strafworpen hebben we ook gewonnen met 2-4 (Koen 2x, Zoë en ik).  We hebben goed samen gespeeld. Volgende week mogen we met het eerste oplopen.

Groetjes van Siem.