BEP – VELOCITAS

Pfff.. daar zit je dan, op de bank ergens in de buurt van je werk en dan ineens… oja een verslag! Dus even kort ditmaal. Het was het weekend waarin ik heel veel wedstrijden vanaf de zijlijn heb meegemaakt. Bep 3 won van het oude en ervaren Rohda, eindelijk punten na al dat knokken! Iets meer coachen naar elkaar is de tip en verder zat er beleving in. Ga zo door en er volgen meer punten!

Daarna was het Bep C2 en daar was het erg leuk om te zien dat de training van vorige week zijn vruchten heeft afgeworpen. Niet in overwinningen, maar slim lopen en schijnbewegingen maken waardoor je beter aanspeelbaar bent, goed gedaan jongen en meiden! Later die middag was het de B1 die ongeveer 25 minuten goed gespeeld hebben van de 50, de andere 25 minuten waren slecht en slap en dan win je niet van de titelkandidaat.

Bep D2 mocht oplopen met de selectie en terwijl zij handtekeningen verzamelden scoorde Bep 2, onder leiding van Spijker, er weer op los. De laatste concurrent Velocitas werd ook een kopje kleiner gemaakt en de planning voor het kampioenschap kan nu al gemaakt worden. Doelen worden er gesteld, ongeslagen kampioen worden met een reusachtig doelsaldo. Dat doelsaldo is halverwege de competitie al +106!!!

Bep 1 had Lynn, Milan en Kai in de basis staan, want Thimo, Pieter en Tessa konden door blessures nog niet spelen. Het begin was sterk, maar Velocitas bleef aanhaken en zoals elke wedstrijd tot nu toe bleef het spannend tot de laatste minuut. Kai krijgt de complimenten dit weekend want als een beest rebounden onder de korf en ook nog 4 goals maken is een prima begin! Met een nipte voorsprong gingen we de rust in, maar we kwamen niet los. Uiteindelijk waren er invallers genoeg en Spijker scoorde ook in Bep 1 meteen zijn eerste schot en dat was wel een kippenvel momentje aldus Richard. De hele Beuk ontplofte toen hij met zijn eerste schot de 23-22 maakte, maar aan de andere kant viel de 23-23 erin en zo werden de punten gedeeld.

Concurrenten KOAG en Trigon winnen dus het is nog steeds super spannend bovenin! Komend weekend een kraker bij Trigon, dus daar staat heel wat op het spel. Supporters waren er best veel, zo af en toe wat herrie, maar we kunnen toch wel stellen dat de echte extra man dit weekend in De Kuip aanwezig was. Dat sfeertje in iets kleinere vormen moeten we de laatste weekend in de Beuk creëren want ieder puntje winnen of verliezen kan je het kampioenschap opleveren of kosten.

9 februari speelt de selectie weer thuis, maar komend weekend om 13.00 en 14.30 bij Trigon, dus als je kan, wees erbij! Groetjes Bep 1 & 2