HUIZEN A1 – BEP A2

We hebben het moeilijk in de zware poule maar gezien de stand is Huizen misschien wel een club waar we punten kunnen pakken. We gaan dus vol goede moed richting Huizen. Pauline en Mitchel zijn nog geblesseerd maar Monique kan gelukkig weer spelen. Esmee gaat mee als reserve. Door de blessures zijn de vakken ook gewijzigd en we beginnen met in de aanval Monique, Jacky, Bart T en Alexander en in de verdediging Isabel, Eline, Bart O en Davey. Het duurt lang voor het eerste doelpunt valt maar na bijna een kwartier is het Alexander die ons op voorstand brengt 0-1. Helaas komt Huizen al na twee minuten weer gelijk. Bart O doet er niet lang over en scoort al snel onder de korf 1-2 maar weer maakt Huizen de stand in de aanval daarna meteen de stand weer gelijk. Jacky krijgt een strafworp mee en Alexander scoort hem netjes en we staan weer voor maar het blijft spannend want Huizen scoort de 3-3. Met nog zes minuten op de klok scoort Bart O een wegtrekbal en hij herhaalt dit drie minuten later nog een keer en dan staan we er twee voor 3-5. We krijgen een strafworp tegen en met nog een kleine minuut op de klok schiet een heer van Huizen vanaf de middenlijn en de bal gaat er nog in ook waardoor we met een gelijkstand de rust ingaan 5-5.

Na de rust draaien de rollen een beetje om. Huizen komt voor maar Isabel maakt de stand weer gelijk. Dan scoort Huizen er twee achter elkaar en met nog 19 minuten op de klok komt Esmee erin voor Eline. Het is Esmee die de 8-7 scoort en dan komt Ivar erin voor Bart T. Isabel maakt de stand weer gelijk en als Jacky een mooie vrije bal erin schiet staan we zelfs weer voor. We krijgen het gevoel dat de scheidsrechter Huizen een beetje probeert te helpen en dit zorgt voor irritatie zeker als Huizen twee keer weet te scoren en vervolgens een strafworp mee krijgt. Ze scoren ook de strafworp en we staan er drie achter. Alexander loopt tegen zijn eerste gele kaart aan en al stonden we het grootste deel van de wedstrijd steeds voor, toch verliezen we uiteindelijk de wedstrijd. De schoten van Jacky en Monique draaien weer de korf uit en Huizen scoort van afstand hun laatste doelpunt 12-9. Esmee, bedankt voor het reserve staan en invallen: Davey