GROEN GEEL B3–BEP B2

Vooraf dachten we dat het wel een klein klusje zou worden om de punten uit Wormer mee te nemen. Wij stonden bovenaan en Groen Geel had weinig punten. Hoeveel doelpunten zouden we vandaag maken? Hoe anders kan het lopen!

We begonnen met Pascal, Jim, Yara en Marlou in de verdediging en Lucas, Kyan, Anaïs en Marit in de aanval. Het tempo lag in het begin laag en er werd slordig gespeeld, doelpunten kwamen er niet. Totdat GG ineens 1-0 en 2-0 maakten. Daar schrokken we van, met veel moeite schoten Marlou en Pascal ons naar een 2-2 stand. En dat was ook de ruststand: 4 doelpunten, waarvan maar 2 van ons, in een helft!

Coach Koen was hiermee niet blij en liet dat in de kleedkamer ook duidelijk blijken. Dion kwam er nu in. Veel geconcentreerder en in een hoger tempo begonnen we te spelen. Marit maakte snel 2-3 en vervolgens schoten Dion van afstand, Pascal, Marlou en Kyan ons naar een 2-7 voorsprong. GG maakte toen ook nog een doelpunt. Sem kwam er in voor Kyan. We kwamen op stoom: Jim, Pascal, Anaïs (2x) en Pascal zorgden voor een 3-12 winst. Wat een verschil met de eerste helft.

Een mooie waarschuwing voor de volgende wedstrijd! Groet, Yara