BEP C1 – ZKC C1

Wij begonnen aan de wedstrijd en helaas waren we nog niet helemaal bij de les en stonden we binnen 8 minuten 0-4 achter. Terwijl er kansen genoeg waren , waaronder 2 vrije ballen die helaas gemist werden. Er werd gewisseld Luuk voor Roan, en gelukkig kon Roan het tij keren en maakte de 1ste van vandaag. 1-4 dmv een wegtrekbal. We werden sterker en er werden minder fouten gemaakt. 2-4 door Mijntje ben even kwijt wat voor goal maar hij zat er in in ieder geval. Ramon kreeg een vrije bal en werd ruw verdedigd door zijn tegenstander door slaan, strafworp die werd benut door Rosalie 3-4. RUST

Na een peptalk door beide coaches weer met goede moed aan de 2de helft begonnen. Jens maakte na 3 minuten de gelijkmaker door een mooi afstandschot 4-4. Gelukkig wist mijntje er ook nog 1tje in te leggen 5-4 eindelijk staan we voor nu volhouden. Roan voor de 2de keer trefzeker 6-4. ZKC wist weer terug te komen tot 6-5, Spannend is het wel, en met nog 6 minuten op de klok maakte Ramon ook nog een mooie wegtrek bal 7-5 . ZKC wist weer terug te komen op 7-6. En al kon het nog spannender met nog 1,5 minuut te gaan gooide Ramon de bal terug in plaats van vooruit en dit werd gezien als tijdrekken dus de bal naar ZKC. Oh nee een overtreding en ja hoor strafworp. Gelukkig voor BEP was de druk te hoog voor de ZKC speler en miste ruim de strafworp. Door het oog van de naald gekropen. Eindelijk weer de winst nu volhouden. Ramon Nijzink