HAARLEM C1-BEP C1

Jammer dat Isis niet mee kon doen door haar blessure. Het begint allemaal met de goal van Haarlem. Ze staan 1-0 voor. Gelukkig komt Bep gelijk met 1-1 van Timo. Haarlem denkt waarschijnlijk dat Bep blij is met 1-1, maar Bep komt op voorsprong met 1-2 van Ramon  De voorsprong wordt zelfs groter 1-3 door Rosalie. Helaas mist Bep daarna een vrije worp. Daardoor wordt de voorsprong weer iets kleiner 2-3. Maar Bep gaat er weer stevig tegen aan en het wordt 2-4 door Mijntje. Maar dan komt Haarlem weer terug met 3-4. Haarlem laat de moed niet meteen zakken en het wordt zelfs weer 4-4. De scheids ziet een overtreding en Bep krijgt een strafworp. En Bep vraagt een Time out aan. Tot grote verbazing wordt de strafworp gemist. Haarlem gaat de rust in met een voorsprong van 5-4. Rust.

We beginnen de tweede helft weer met een gelijkspel 5-5 door Yara. Toch komt Bep weer met 6-5 achter. Even later staat Bep 7-5 achter. Gaat Bep het dan nog wel winnen? Echter komt Bep terug met 7-6 (Ik ben vergeten wie die gemaakt heeft).

Daarna komt Bep weer gelijk met 7-7 van Roan. Bep heeft aanvalskracht nodig dus wordt Timo gewisseld voor Luuk. Zodat Timo in het aanvalsvak kan helpen. Dus wordt Jens gewisseld voor Timo Zo maakt Bep de 7-8 door Ramon. En het wordt weer gelijk door Haarlem 8-8. Het publiek kan de spanning niet meer aan. Terwijl Haarlem blij is met 8-8 krijgt Bep een strafworp. Er wordt weer een Time out aangevraagd. Dit keer wordt de strafworp wel gescoord 8-9 door Timo. Iedereen bij Bep is blij, maar het wordt nog gelijk door een gelukschot 9-9 en dat was het.

Wat was het toch spannend. Bep had moeten winnen, want ze hadden er voor gestreden. Ik wil nog even de invallers Rosa en Marlou en Luuk bedanken voor hun komst. Ik wil ook onze reserve Coach Boris bedanken voor het coachen en bedanken voor de tips. We zullen ze onthouden. Maar ja Haarlem heeft de vorige keer met 11-12 gewonnen, dus Bep heeft goed gepresteerd. Op de ranglijst staat Haarlem nu 1 punt boven Bep, maar Haarlem heeft ook van andere teams met 1 punt gewonnen.

The End. Roan Barends